• Turnkey oplossingen
  • Maatwerk advies
  • Alle disciplines in huis
  • 0546 454 275

Wegdromen in de woonkamer bij Juwelier Brummer


Soms ontkomt u er niet aan dat uw gasten even moeten wachten. Om ervoor te zorgen dat het wachten een belevenis wordt, kunt u kiezen voor een fotoplafond: een fantastische eyecatcher in uw winkel, wachtruimte of showroom.

Door de levensgrote foto en hoge lichtopbrengst kweekt u onbewust een betere gemoedstoestand en daarmee begrip om even te moeten wachten. Bovendien is het energieverbruik van het fotoplafond bijzonder laag. Beeld u eens in, een levensgrote foto van een blauwe lucht met een paar wolkjes of een overhangende groene tak en de zon die door de wolkjes komt. Geef toe, zelfs u zou even wegdromen.

Bijvoorbeeld bij een levensgrote foto van het strand met op de achtergrond de zee. En u zit onder de enige parasol die er staat. Want ook wandmontage is voor ons geen probleem. Dankzij onze eigen fotograaf, kunnen wij iedere gewenste afbeelding in een fotoplafond of –wand plaatsen. Bij Juweliershuis Brummer neemt men nog de tijd voor u. Daarom kan het voorkomen dat u even moet wachten. Terwijl u hier wacht, kunt u in een prettige woonkamersfeer even wegdromen bij het fotoplafond dat LEDesign hier geleverd heeft.

Meer weten over een fotoplafond?

Hebben we je interesse gewekt en lijkt dit je ook wel iets? LEDesign Projectverlichters helpt je graag.

Neem contact op