• Turnkey oplossingen
  • Maatwerk advies
  • Alle disciplines in huis
  • 0546 454 275

Over

Wij staan paraat, als het om verlichting gaat!

 

Wij, LEDesign Projectverlichters, zijn sinds 2006 al vooruitstrevend in oplossingen. Door onze jarenlange ervaring hebben we al op veel bijzondere locaties en in speciale situaties of gelegenheden de verlichting mogen verzorgen. We hebben een snelle service, die altijd voor je klaar staat en met je meedenkt. Niet alleen onze mentaliteit is duurzaam, ook onze werkwijze is ‘nononsense’. We luisteren naar je, pakken uitdagingen aan en samen maken wij op die manier het verschil.

Wij als bedrijf willen de beste kwaliteit verlichting leveren. Daarom gebruiken wij alleen energiezuinige verlichting van bewezen en gerenommeerde leveranciers. LEDesign Projectverlichters heeft veel soorten lichtoplossingen op voorraad, hierdoor kunnen we je snel van dienst zijn. Dankzij onze technische dienst verzorgen wij in eigen huis research & development en kunnen wij effectief schakelen bij technische vraagstukken.

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld als turn-key partner voor onze klanten. We maken een verbluffend ontwerp en kunnen de technische berekening maken. Bij akkoord zetten we het lichtplan om in een bestelling en zorgen we ervoor dat alle producten op tijd en op de juiste plaats terecht komen. Halffabricaten assembleren we in onze eigen werkplaats zodat er geen tijd verloren gaat op locatie. Desgewenst zorgen wij ook voor de bouwbegeleiding of montage door onze partners. Alles zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je nieuwe verlichting.

Kortom, als het om verlichting gaat, dan staan wij voor je klaar!