• Turnkey oplossingen
  • Maatwerk advies
  • Alle disciplines in huis
  • 0546 454 275

Mulder Vastgoedonderhoud kiest voor duurzaamheid


Energie besparen, de productiviteit verhogen en geen lampen meer vervangen. Dat wil toch elke ondernemer? LEDesign Projectverlichters ontzorgde Mulder Vastgoedonderhoud bij het vervangen van alle TL-verlichting voor energiezuinige led-verlichting. In de werkplaats van Mulder Vastgoedonderhoud verving LEDesign Projectverlichters alle TL-verlichting door led-buizen.

De oude TL-verlichting slurpte ongemerkt behoorlijk veel vermogen gedurende de dag. Met led-buizen loste LEDesign Projectverlichters dit probleem in 1 slag op zodat Mulder direct kon profiteren van alle voordelen. Bovendien levert dit dankzij de Energie Investerings Aftrek ook een financieel voordeel op. Deze investeringsaftrek maakt het mogelijk om een substantieel deel van de investeringskosten af te trekken van de fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving.

Geen chemie meer boven het plafond, geen geknipper en geen vermoeidheid. Enkel nog prettig, energiezuinig en duurzaam helder wit werklicht. Daarmee hebben we ook nog eens de productiviteit verhoogd. 

- Maurits Jansen -

Op uurbasis besparen we nu bijna 1.750 watt. Dit komt neer op zo’n 14.000 watt per dag. Dat is op jaarbasis 3.500.000 watt. Omdat bij led geen sprake meer is van warmteontwikkeling besparen we hierdoor indirect kosten van de airconditioning. En wat te denken van de uren die we besteedden aan het vervangen van alle oude TL-lichtbronnen! Dat is nu verleden tijd. Geen chemie meer boven het plafond, geen geknipper en geen vermoeidheid. Enkel nog prettig, energiezuinig en duurzaam helder wit werklicht. Daarmee hebben we ook nog eens de productiviteit verhoogd.

Meer weten over besparen?

Hebben we je interesse gewekt en lijkt dit je ook wel iets? LEDesign Projectverlichters helpt je graag.

Neem contact op