• Turnkey oplossingen
  • Maatwerk advies
  • Alle disciplines in huis
  • 0546 454 275

Bedrijfskantine verlichting


In hartje Rotterdam staat de Delftse Poort, een enorm gebouw dat kenmerkend is voor de skyline. LEDesign Projectverlichters ontwierp een compleet nieuw lichtplan voor het bedrijfsrestaurant. De oude verlichting is vervangen door de laatste generatie led-verlichting.

Dankzij de geïntegreerde dimtechniek, kan hier nu de juiste sfeer bepaald worden. De gehele verdieping is opgedeeld in zones, zodat de ruimte multifunctioneel is geworden qua verlichting. Men kan vergaderen bij helder licht en even verderop dineren bij gedimd licht. Kenmerkend voor het restaurant zijn de levensgrote verlichte lampenkappen. De kappen hebben niet alleen een fantastische vormgeving, maar kunnen elke gewenste kleur aannemen.

Deze lampenkappen zijn in diverse formaten, vormen en kleuren te leveren en zelfs de opdruk kunt u zelf bepalen. Dankzij onze led lichtbronnen heeft u functioneel licht waar u het nodig heeft, maar omgevingslicht voor de juiste beleving. Ook de counters zijn door LEDesign Projectverlichters voorzien van accentverlichting, zodat gasten uitgenodigd worden om hier plaats te nemen. Dit project is gerealiseerd in samenwerking met partner Smart Company.

Toe aan iets nieuws?

Wij denken graag buiten kaders en houden van waarde toevoegen. Is je bedrijfskantine toe aan een nieuwe look & feel? Wij denken graag met je mee.

Neem contact op