Weleveldstraat 7D, Hengelo 0546 45 42 75

LEDesign, dé partner in led-verlichting

Duurzame oplossingen voor kantoor of werkplek, buitenverlichting of sfeerverlichting? Wij hebben een creatieve lichtoplossing voor elke ruimte en situatie.

Wie zijn we eigenlijk

Wij staan paraat, als het om verlichting gaat!

Ben je op zoek naar nieuwe, duurzame en energiezuinige verlichting voor jouw kantoor, werkplek, theater, winkel of gevel? Wil je graag iets unieks? Of gewoon graag wat meer sfeer toevoegen aan de lampen in jouw ruimte? Of ben je op zoek naar een ander soort lamp of licht? Als het om verlichting gaat, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij, LEDesign Projectverlichters, kijken graag met je mee. Door onze jarenlange ervaring hebben we al op veel bijzondere locaties en in speciale situaties of gelegenheden de verlichting mogen verzorgen. Ook als het gaat om besturing en bedieningsgemak van verlichting kijken we graag met je mee. Wij passen de techniek aan op jouw situatie en niet andersom. We hebben een snelle service, die altijd voor je klaar staat en met je meedenkt. Niet alleen onze mentaliteit is duurzaam, ook onze werkwijze is ‘no-nonsense’. We luisteren naar je, pakken problemen aan en realiseren zo toffe projecten. En dat al sinds 2006!

Wij als bedrijf willen de beste kwaliteit verlichting leveren. Daarom gebruiken wij alleen energiezuinige verlichting van bewezen en gerenommeerde leveranciers. LEDesign Projectverlichters heeft veel soorten lichtoplossingen op voorraad, hierdoor kunnen we je snel van dienst zijn. De research & development verzorgen wij zelf, we weten wat we doen en lossen de problemen op waar we tegenaan lopen. Ook hebben wij een eigen technische dienst, waardoor we snel kunnen schakelen.

Stapsgewijs en transparant helpen wij je aan een deftig lichtadvies. Dankzij onze expertise op alle gebieden praten we op hetzelfde niveau met architecten, ontwerpers, installateurs, aannemers en adviseurs. Wij zijn de schakel in deze keten die wensen combineren met uitvoering. Wij zien mogelijkheden die anderen onbenut laten, en beschouwen tegenslag als kans.

Kortom, als het om verlichting gaat, dan staan wij voor je klaar!

Waar werken wij graag

Een greep uit onze takken van sport

Industrie

Werkplaatsen, magazijnen, productiehallen, explosieveilige ruimtes, laboratoria

Bekijk producten

Buiten en openbaar

VvE’s, parkeerverlichting, terreinverlichting, gevelverlichting, tuinverlichting, lichtletters

Bekijk producten

Utiliteit

Kantoren, praktijkruimtes (fysio, tandarts, wachtruimtes), onderwijs, ziekenhuizen, apotheken

Bekijk producten

Retail en horeca

Winkels, winkelcentra, vitrines, supermarkten, theaters, hotels, restaurants, grootkeukens

Bekijk producten

Waar we graag mee werken

Wij werken samen met bewezen merken die we met zorg hebben geselecteerd